Interesse in een overkapping?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en kom erachter hoeveel de investering is voor een overkapping!

Overkappingen bij Huis & tuin arnhem is altijd een lust voor het oog

Een terrasoverkapping is iets duurzaams, een droom, iets waar u goed over nagedacht hebt. Omdat wij deze droom volledig naar wens willen vervullen, is voor ons het persoonlijke contact erg belangrijk. Wij nemen echt de tijd voor u en komen graag bij u langs op locatie.

Hoe wij te werk gaan

1

Gratis offerte aanvraag

2

Akkoord op offerte

3

inmeten en afleveren

Waarom kies je voor ons?

Huis en Tuin Arnhem is volledig gericht op het creëren van uw droomterras. Daarnaast bieden wij nog enkele overige diensten aan op het gebied van tuinen. Wij onderscheiden ons door de excellente kwaliteit van onze producten en bieden enkel unieke producten aan.  

Vakmanschap

5 star review

Offerte op maat

A producten

kwaliteit

tevredenheid

Wat onze klanten zeggen

Uitstekend
Gebaseerd op 20 recensies
Cindy Lineker
Cindy Lineker
2023-09-09
Heel vriendelijke personeel, overkappjngen zijn heel mooi, goede prijs-kwaliteit. Een uitgebreide uitleg, veel voorbeelden, onze overkapping wordt vd week ingemeten en moeten de rest nog afwachten hoe of wat, maar tot nu toe, duimpje omhoog
Xander Van Dijk
Xander Van Dijk
2023-08-11
Vandaag 9 glazenwanden laten plaatsen door dit bedrijf ,super net en beleefd personeel echt een aanrader
Amir alizada
Amir alizada
2023-06-22
Doen wat ze beloven en komen ook op tijd opdagen. Aangezien ik ook een eigen bedrijf heb, hecht ik veel waarde aan het nakomen van afspraken. Dus wat dat betreft ben ik enorm tevreden.
G.j Oostveen
G.j Oostveen
2023-03-11
Geholpen door vriendelijke dame nu even thuis rekenen
Christiaan Jonker
Christiaan Jonker
2023-02-04
Wij zijn erg tevreden met Huis en Tuin Arnhem! We zijn netjes te woord gestaan en ze hebben alle tijd genomen om een tuinkamer/ veranda na wens op te stellen. Plaatsing ging snel en het werk is netjes afgeleverd! Wij hopen heel veel plezier te hebben met onze nieuwe tuinkamer. Bedankt voor jullie dienstverlening!
Peter Van Herpen
Peter Van Herpen
2023-01-16
Super blij met onze nieuwe tuinkamer. Hele goede service en fijne mensen om mee te werken. Echt kwaliteit geleverd en netjes alles afgewerkt. Een echte aanbeveling voor iedereen die op zoek is naar een serre of tuinkamer.
Ellie van Varenkamp
Ellie van Varenkamp
2022-06-18
Woensdag een veranda besteld bij huis en tuin .en wat denk je vandaag zaterdag al geplaatst ,door 2 super gasten .bedankt voor de goede service wij kunnen iedereen dit fijne bedrijf aanraden .

portfolio

Bekijk onze voorgaande projecten